ملاحظات بعد از جرمگیری

ملاحظات بعد از جرمگیری
فهرست مطالب

در این مقاله قصد داریم مراقبت ها و ملاحظات بعد از جرمگیری رو براتون توضیح بدیم.

جرم دندان باعث تحلیل لثه، تحلیل استخوان دور دندانها، عفونت لثه، خارش لثه، تورم و کبودی لثه، خونریزی لثه، بوی بد دهان، پوسیدگی دندانها و حتی لقی دندانها میشود. هرچه مدت بیشتری جرم روی دندانها باشد تمام این مشکلات پیشرفت بیشتری میکند تا زمانی که دندان کشیدنی شود. در کنار اینهمه مضرات، تا زمانی که درنواحی تحلیل لثه، جرم روی ریشه دندانهاست، این جرم مانع رسیدن سرما و گرما به ریشه دندان میشود.

ولی وقتی جرم از روی ریشه دندانها تمیز میشود، تازه سرما و گرما به ریشه دندانها میرسد و حساسیت به سرما و گرما بعد از جرمگیری شروع میشود. بنابراین حساسیت دندانها بعد از جرمگیری، به معنی آسیب دیدن دندان در اثر جرمگیری نیست بلکه عوارض جرم دندان است و تازه بعد از جرمگیری خود را نشان داده است. خبر خوب اینکه، این حساسیت موقتی است و به راحتی و در گذر زمان برطرف میشود. البته راه‌هایی هست که سیر بهبودی را تسریع میبخشد. یکی از این راه‌ها استفاده از دهاشویه پرسیکا است.

همچنین یکی از عوارض جرم دندان، به خصوص وقتی جرم دندان ها خیلی زیاد میشود و تحلیل لثه شدید رخ میدهد، لقی شدید دندانهاست که متاسفانه غیر قابل برگشت است. ولی تا زمانی که دندانها با جرم سنگین بهم وصل شده‌اند، این لقی مشهود نخواهد بود. وقتی که جرم از روی دندانها تمیز میشود، تازه این لقی آشکار میشود و این سوتفاهم را ایجاد میکند که جرمگیری عامل این لقی بوده‌است.

درکل برخلاف تصور عامیانه، جرمگیری نه تنها به دندانها هیچ آسیبی نمیرساند، که حتی قلم جرمگیری چنین قدرتی ندارد.

چرا دندان جرم می گیرد؟

اگر چند روز مسواک نزده باشید، لایه های غذایی روی دندان مینشیند، با زدن مسواک همه آن ها از بین می روند، اما اگر فاصله زمانی و عمر این لایه های غذایی به چند ماه و یا حتی چند سال برسد، دیگر به راحتی نمی توان آنها را از بین برد. به‌ طوری‌ که زردی آن ها روی دندان خواهد ماند و ظاهری زشت بوجود می آورد.

حتی اگر بهداشت دهان و دندان خود را به خوبی رعایت کنید، اما با این وجود باکتری‌هایی در دهان وجود دارند که با مصرف باقی مانده‌های غذایی به خصوص پروتئین‌ها به تشکیل پلاک‌های روی دندانی می‌پردازند.

این پلاک‌ها، می‌توانند در بخش‌هایی از دندان مانند خط لثه که مسواک و نخ دندان به خوبی به آن دسترسی ندارد، تجمع پیدا کنند و سبب آسیب رسیدن به دندان و لثه شوند.

علاوه‌ بر کسانیکه‌ از دندانهای خود خوب مراثبت نمی کنند، موارد دیگری هم‌ هستند که‌ به‌ جرم دندان مبتلا می شوند. افراد سیگاری و کسانی‌ که مصرف کننده مواد مخدر هستند، بسیار بیشتر از سایر افراد به جرم گیری دندان نیاز دارند. علاوه‌ بر افراد سیگاری و مصرف کنندگان مواد مخدر، کسانی‌ که بیش‌ از اندازه چای می نوشند نیز به جرم دندان مبتلا می شوند.
جالب‌ است بدانید که‌ علاوه بر مواد غذایی، حتی خود بزاق دهان نیز سبب افزایش جرم برروی دندان ها می شود. بنابراین اگر حتی برای‌ مدتی غذا هم‌ نخوریم، باز هم جرم ها برروی دندان ها می نشینند.

اگر هرگونه سوالی دارید که در مقاله فوق جوابی برای آن نیافتید، میتوانید به کلیپ تصویری زیر مراجعه کنید و یا از طریق راه‌های ارتباطی که در زیر مقاله آورده شده، با ما در تماس باشید.

ملاحظات بعد از جرمگیری

دکتر رضا شهریاری

فلوشیپ ایمپلنت از انجمن ایمپلنتولوژیست‌های امریکا (ICOI)

سرتیفیکیت لیزر از دانشگاه تهران

طراحی لبخند و زیبایی

آدرس کلینیک: مشهد، آزادشهر، بلوار استقلال، بعد از چهارراه میلاد، بین استقلال 6و8، پلاک6، طبقه 4

وبسایت کلینیک: www.drrezashahrairi.com

تلفن کلینیک: 05136026020  و  05136092765

همراه و واتساپ کلینیک: 09154225762

اینستاگرام کلینیک: dr.reza.shahriari

آپارات کلینیک: Dr.Reza.Shahriari

توصیه‌ها و مطالب آموزشی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است

ایمپلنت دندان؛ فرایندی طولانی برای جایگزینی دندان ازدست رفته

طرح لبخند فانتزی چیست؟ فاکتورهای مهم در این کار را بیشتر بشناسید!

زمان مناسب برای ارتودنسی کودکان

فیس ماسک ارتودنسی؛ روشی درمانی مناسب برای سنین پایین

درباره عوارض ارتوسرجری بیشتر بدانید

طرح لبخند شامل چند دندان است؟

قفل شدن فک

دلیل قفل شدن فک چیست و چگونه باید آن را درمان کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + دوازده =