ملاحظات بعد از عصب کشی

ملاحظات بعد از عصب کشی
فهرست مطالب

در این مقاله قصد داریم مراقبت‌ها و ملاحظات بعد از عصب کشی دندان رو براتون توضیح بدیم.  

درمان عصب کشی به معنی قطع کردن و خارج کردن عصب داخل دندان شماست و این بدان معنی ست که بعد از عصب کشی، جراحتی در محل قطع عصب وجود دارد و طبعا، نه همیشه ولی ممکن است تا دو هفته دندان شما به خصوص در حین جویدن درد داشته باشد.

داروها

قبل از اتمام بیحسی، داروهای مسکن همچون مفنامیک‌ اسید را آغاز کنید و تا زمانی که درد دارید هر 6 ساعت یک عدد میل بفرمایید. اگر قبل از مراجعه هم درد داشته‌اید، در کنار مفنامیک‌اسید، کپسول آموکسی‌ سیلین 500 میلیگرم را نیز هر 6 ساعت یکی میل بفرمایید. اگر با وجود مصرف داروهای فوق همچنان درد شدید یا تورم احساس میکنید، با کلینیک تماس بگیرید تا داروهای قویتر برایتان تجوبز کنیم.

اگر داخل دندان شما  پانسمان هست، دوساعت اول چیزی نجوید، نوشیدنی های گرم ننوشید. بعد از آن هم سعی کنید روی دندان پانسمان شده چیزی نجوید و از سمت دیگر برای جویدن غذا استفاده کنید. البته از روز بعد میتوانید روی دندان پانسمان شده هم به آرامی مسواک بزنید. مواظب باشید پانسمان دندانتان خالی نشود و از آن مهمتر دیواره‌های دندانتان نشکند. اگر پانسمان دندانتان کاملا خالی شد، برای پانسمان مجدد آن با مطب هماهنگ بفرمایید. اگر دیواره دندانتان بشکند، کیفیت و نتیجه درمان را بشدت تحت تاثیر قرار میدهد و حتی ممکن است ادامه روند درمان قابل انجام نباشد و یا دندانتان کشیدنی شود. بنابراین خیلی مراقب دیواره‌های دندانتان باشید.

فرآیند عصب کشی معمولا نیاز به دو مراجعه به دندانپزشکی برای انجام کامل آن دارد چرا که روکش ترمیمی ‌باید متناسب با هر بیمار ساخته شود. در اولین جلسه، عصب کشی انجام می‌شود و قالبی برای ساختن یک روکش به جهت محافظت از دندان گرفته می‌شود. در حالی که روکش در حال ساخت است، معمولاً برای محافظت از دندان از پر کردن موقتی استفاده می‌شود.

پر کردگی موقت به اندازه روکش دائمی ‌محکم نیست و مستعد شکستگی است. بنابراین، مراقبت‌های ویژه تا زمان انجام ترمیم دائمی ‌مورد نیاز است.

به عنوان یک قاعده کلی، به بیماران توصیه می‌شود از فشار بیش از حد بر دندان آسیب دیده خودداری کنند. آنها باید از گاز گرفتن غذاهای بسیار سفت یا چسبناک ، مانند نان سفت و آب نبات، که ممکن است باعث شکستگی یا جدا شدن مواد پر کننده شود، خودداری کنند.

حتما در جلسات درمانی آینده خود سروقت حضور یابید و بین جلسات فاصله نیندازید. در غیر اینصورت دندان‌ها جابه‌جا خواهند شد و یا حتی ممکن است پانسمان دندان شما خالی شود و یا دیواره‌های دندانتان بشکند. این موارد بشدت نتیجه درمان شما را تحت تاثیر قرار میدهد.

اگر بعد از عصب کشی، دندان شما ترمیم شده است، ملاحظات بعد از ترمیم دندان را مطالعه بفرمایید.

اگر هرگونه سوالی دارید که در مقاله فوق جوابی برای آن نیافتید، میتوانید به کلیپ تصویری زیر مراجعه کنید و یا از طریق راه‌های ارتباطی که در زیر مقاله آورده شده، با ما در تماس باشید.

ملاحظات بعد از عصب کشی

دکتر رضا شهریاری

فلوشیپ ایمپلنت از انجمن ایمپلنتولوژیست‌های امریکا (ICOI)

سرتیفیکیت لیزر از دانشگاه تهران

طراحی لبخند و زیبایی

آدرس کلینیک: مشهد، آزادشهر، بلوار استقلال، بعد از چهارراه میلاد، بین استقلال 6و8، پلاک6، طبقه 4

وبسایت کلینیک: www.drrezashahrairi.com

تلفن کلینیک: 05136026020  و  05136092765

همراه و واتساپ کلینیک: 09154225762

اینستاگرام کلینیک: dr.reza.shahriari

آپارات کلینیک: Dr.Reza.Shahriari

توصیه‌ها و مطالب آموزشی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است

ایمپلنت دندان؛ فرایندی طولانی برای جایگزینی دندان ازدست رفته

طرح لبخند فانتزی چیست؟ فاکتورهای مهم در این کار را بیشتر بشناسید!

زمان مناسب برای ارتودنسی کودکان

فیس ماسک ارتودنسی؛ روشی درمانی مناسب برای سنین پایین

درباره عوارض ارتوسرجری بیشتر بدانید

طرح لبخند شامل چند دندان است؟

قفل شدن فک

دلیل قفل شدن فک چیست و چگونه باید آن را درمان کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 1 =